Gordijnadvies    Inschrijf trainingen    Bedrijfscursussen    Expertise    Boek    Contact    Downloads    Software   


Boek:
GORDIJNCONFECTIE
      voor de professional

Onlangs is er een handzaam boek geschreven voor iedereen die het vak van gordijnconfectie wil leren, beheerst, of zich verder wil specialiseren. Maar ook voor iedereen die meer wil weten over de verwerking van rol stof tot gordijn.

Het omschrijft de verschillende werkwijzen die bij elke bewerking nodig zijn om een gordijn te kunnen maken.

Alle instellingen en mogelijkheden om een machine optimaal in te zetten of te benutten. Het onderhouden en inreigen van machines. Uitleg waar elk knopje op de machine voor dient. Bespreking van conventionele machines tot en met de allernieuwste automaten.

Uitleg hoe bijzondere raambekleding, zoals schuine- en tooggordijnen, golfplooien, vouw- en paneelgordijnen op een eenvoudige manier gemaakt kan worden.

De diepgang in alle onderwerpen is nog nooit zo groot geweest. Uitleg is in duidelijke en heldere taal geschreven.

Een up to date naslagwerk dat iedereen die gordijnen maakt behoort te hebben!

Klik hier voor meer informatie.

Terug

Boek:
            Van klant
tot perfect hangend gordijn

Dit boek vertelt het verhaal in stappen vanaf het moment dat de klant de winkel binnen komt tot dat het gordijn aan de rail hangt.

Hoe hou je controle op het eindresultaat terwijl andere mensen het gordijn verwerken tot datgene wat de klant voor ogen heeft.

Het e-boek zit boordevol tips en wetenswaardigheden waardoor het gordijn exact zo geleverd wordt zoals het met de klant besproken is.

Voorkom "O ja, even niet aan gedacht" momenten. Weet hoe en wat er gebeurd als u uw stof uit handen geeft, en voorkom misverstanden.

De diepgang in alle onderwerpen is nog nooit zo groot geweest. Uitleg is in duidelijke en heldere taal geschreven.

Een up to date naslagwerk dat iedereen die gordijnen verkoopt behoort te hebben!


Klik hier voor meer informatie.
Volg gordijnadvies op Facebook   Volg Gordijnadvies en elke 100 volgers maken kans op een exemplaar van het boek "Gordijnconfectie voor de professional"