Gordijnadvies    Inschrijf trainingen    Bedrijfscursussen    Expertise    Boek    Contact    Downloads    Software   


Vraag @ gordijnadvies .nl

Advies en beantwoorden van al uw vragen.
Voor het ontvangen van advies kunt u bij ons een abonnement afsluiten waarbij we uw vragen over gordijnstoffen beantwoorden. Gedurende een jaar na afsluiten kunt u alle vragen over de klacht die u heeft aan ons kwijt. Afhankelijk van het aantal zaken waarbij u advies wilt betaalt u een bepaald abonnementsbedrag.
Klik hier om een Adviesabonnement af te sluiten.

Expertise
Iedereen kan een expertise aanvragen over een bepaalde fout, of klacht in een gordijn. Maar ook voor een expertise bij een geschil tussen winkel en consument kunt u bij Gordijnadvies terecht.

Stoffen kunnen met begeleidende brief opgestuurd worden naar ons bedrijf. Na ontvangst krijgt u een offerte voor de expertise kosten. Expertise is mogelijk vanaf € 95,-
Expertise op locatie begint vanaf € 400,-

Gordijnstoffen worden onderzocht op aangegeven klachten. Dit kan een beoordeling zijn door één of meerdere experts, afhankelijk van de aard van de klacht(en).
Tevens kan verdere informatie ingewonnen worden bij stoffenleveranciers of bij tegenpartij.

Als alle informatie en de uitslag van het onderzoek bekend zijn wordt een expertiserapport geschreven. Als om een oplossing of een oordeel gevraagd wordt komt dat ook hier in te staan.

Arbitrage en mediation
Bij arbitrage krijgen de partijen een contract waarin beiden de uitkomst van het onderzoek, alsmede de schuldvraag zullen respecteren. In eerste instantie betaalt de aanvrager van de expertise de kosten van het onderzoek. In het contract kan ook bepaald worden dat de schuldige partij de kosten moet voldoen.

Een advies, expertise, arbitrage of mediation wordt slechts tegen (gedeeltelijke) vooruitbetaling uitgevoerd.


Terug Fouten in het gordijn
Links: