Gordijnadvies    Inschrijf trainingen    Bedrijfscursussen    Expertise    Boek    Contact    Downloads    Software   


Software

Gordijnadvies heeft applicaties voor gordijnateliers gemaakt waardoor plooien gemakkelijker en sneller berekend kunnen worden.

Plooiberekenen:
Te gebruiken als standaard plooibereken programma. Maar ook in te zetten als er in twee verschillende gordijnen dezelfde plooi moet komen. De applicatie kan de hoeveelheid plooien per baan of gordijnstrook berekenen, zodanig dat de naad niet in de plooi valt, maar in de tussenruimte.

Stofberekenen en atelierbon invullen:
Vul alle gegevens in en de software berekent de hoeveelheid stof die besteld moet worden en tegelijkertijd is de atelierbon ingevuld. Deze kan in tweevoud afgdrukt worden voor het atelier.

Naadberekenen:
Te gebruiken om plooien dusdanig uit te rekenen dat de naad in de nek van de plooi valt. Alle naden worden op deze manier uit het zicht onttrokken.
Met deze applicatie kan het atelier een grote meerwaarde bieden die past bij een exclusieve uitstraling van het gordijn.

Verstekplooien:
Bereken de plooien, de hoeveelheid stof en de mal om plooien verticaal in een schuin gordijn te maken. Deze applicatie heeft een extra toegevoede waarde naast de bijbehorende training schuine geplooide gordijnen.

Golf-plooien:
Naden van wave of cosmo gordijnen komen aan de zijkant van de plooi te hangen, waardoor de naden aan het zicht onttrokken worden.

Draperieën:
Uitrekenen van de maten voor de mal voor één of meerdere draperiebogen simpelweg door de breedte, de hoogte en het aantal bogen in te geven.

ROOD is link naar de volgende pagina.


Terug           Prijzen excl. BTW
Plooien in verstek, een koud kunstje.

Interesse? Wij nemen vrijblijvend contact met u op.
KLIK HIERlink:
Software Licentie Overeenkomst GordijnadviesLinks:    E-mail Nieuwsbrieven & E-mail Marketing met YMLP.com