Gordijnadvies    Inschrijf trainingen    Bedrijfscursussen    Expertise    Voorwaarden    Contact    Downloads   

Basiskennis textiele grondstoffen

Deze cursus is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de gordijn- en tapijtverkoop, bed- en huishoudtextiel, gordijnconfectie of werken met stoffen en garens. Voor al deze mensen is het van belang dat zij zich hebben verdiept in de warenkennis van de stoffen en op de hoogte zijn van de eigenschappen van de eindprodukten die ze verkopen of verwerken.

Door kennis van de grondstoffen bent u in staat gordijnen aan uw klant te leveren die aansluiten bij het verwachtingspatroon dat de klant van zijn gordijnen heeft. Dit leidt tot een grotere klanttevredenheid, en dus tot betere verkoopresultaten.

Deze kennis is niet alleen van belang voor de gordijnspeciaalzaken, maar ook voor gordijnateliers, interieuradviseurs, inkopers en vertegenwoordigers van stoffengroothandels. Oorzaken van klachten aan stoffen zijn sneller te achterhalen of door toepassing van de kennis juist te voorkomen!

U leert eigenschappen van verschillende soorten grondstoffen te vertalen naar het karakter van het eindprodukt.

Deze training is ook de basis voor productkennis tapijt en productkennis gordijnen. Daarnaast is deze training ook van toepassing voor verkopers van bedtextiel en huishoudtextiel.

Wilt u naast de grondstoffen ook kennis nemen van de eigenschappen van soorten doek, verven en bedrukken, dessineren, veredeling, ettikettering en klachtafhandeling? Dan is de tweede dat training Productkennis gordijnen of Productkennis tapijt een perfecte aanvulling.

TerugCursusdata: maandag 17-09-2018 of maandag 25-03-2019

Aantal deelnemers: maximum 12

Duur: 1 dag van 10.00 tot 17.00 uur inclusief lunchpauze

Inbegrepen: Alle verbruiksmaterialen,
handleiding per cursist, koffie, thee en lunch

Deelname kosten: 199,99 excl. BTW per persoon

Cursus locatie: volgt na inschrijven

Informatie

Klik hier voor inschrijven
Links: